Aktuelt

 • Pinse2

  Åpningstider i pinsen

  I forbindelse med pinsen så holder vi stengt lørdag 19. mai.
  Vi ønsker alle våre kunder en fin 17. mai og en god pinse!

 • jUEBAKGRUNN

  Åpningstider i jula

  Vi ønsker alle en riktig God Jul & et Godt Nyttår!

   

 • AnnonseEinarRonning

  Vårkampanje

  Våren er her, og det er en fin tid å planlegge fornying i hjemmet. Kanskje planene kan realiseres allerede i løpet av våren eller sommeren? Kontakt oss, så gjør vi en avtale for tegnetime eller befaring. Vi hjelper deg med å finne de beste løsningene- skreddersydd for ditt kjøkken eller bad.

  Bestill nytt kjøkken eller bad før 20. mai og få kampanjerabatt på både innredning, hvitevarer og tilbehør!

 • Nordic-Hvit-Kjøkken

  STENGT LØRDAG 23. APRIL

  Lørdag 23. april er butikken stengt.

 • Åpning2

  Sommeråpent

  Vi har åpent i hele sommer, så kom gjerne på besøk. Merk at vi har noe redusert åpningstid, men vi er selvfølgelig fleksible dersom det er ønske om et møte utenfor disse tidspunktene. Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer.

  Velkommen til en hyggelig kjøkkenprat!

 • Sortkjøkken

  NYHET: Oakline by Aubo

  Oak Line forener det autentiske, stilsikre, og personlige med det praktiske, vedlikeholdsvennlige og bærekraftige. Oakline leveres med heltre front i tre ulike farger. Kombiner gjerne Oakline med glatte fronter i valgfri farge, og få et helt unikt og personlig uttrykk på ditt kjøkken.

 • KampanjeFBnov17

  KJØKKENKAMPANJE

  Vi tilbyr nå hele 20% rabatt på alle kjøkkenmodeller. Kampanjepriser på AEG- samt valgfri gratis koketopp med på kjøpet! Kom innom oss, så hjelper vi deg med flotte løsninger og gode tilbud!

 • AnnonseEinarRonningkickstartuten

  Kampanje med hele 25% rabatt!!

  Vi kickstarter året med en helt rå kampanje! Vi tilbyr nå innredninger til kjøkken, bad, garderobe og vaskerom med hele 25% rabatt! -Og om ikke det var nok, så får du i tillegg alle benkeplater, inkludert kompositt og stein, med samme rabatt. Kontakt oss i dag, så avtaler vi tidspunkt for et møte.

   

 • Kampanjemai2018-beskjært2

  Jubileumskampanje

  Vi markerer i disse dager et 15 år langt samarbeid med Aubo; vår hovedleverandør av kjøkken, bad og vaskerom. Vi tilbyr i den forbindelse innredninger med hele 25% rabatt! Vi har også knallgode priser på hvitevarer og benkeplater.

 • Image-1 (3)

  HØSTKAMPANJE

  Nå har vi høstkampanje og gir hele 25% rabatt på hele kjøpet. Kjøkken, hvitevarer, bad, garderober, vaskerom, benkeplater og mye mer. Kanskje planlegger du et helt nytt rom, eller bare en liten oppgradering av eksisterende innredning? Kontakt oss, så hjelper vi gjerne til med planleggingen. Kampanjen varer fram til 30. september.

 • Åpningstiderjul17

  God Jul og godt nytt år til alle våre kunder!

  Vi ønsker alle gamle og nye kunder en riktig god jul og et godt nyttår!

  Psst..! I januar starter vi opp kampanje med fantastiske tilbud, så vær rask med å komme i gang med planleggingen av ditt nye kjøkken eller bad. Velkommen innom for en trivelig kjøkkenprat allerede i romjula- eller på nyåret!